Frågor & Svar

Ska jag dölja storkbenen?

25 januari 2014 - 17.42

FRÅGA: Hej Oscar! Jag är ca 190 lång och väger 83 kg. Jag är bred över axlarna och ganska muskulös, men hur mycket jag än tränar benen på gymmet så förblir dem smala. Ska jag använda smala byxor till större tröjor eller stora byxor till smala tröjor. Vilka färger bör jag använda och vilka undvika, vilken stil gillar du?

Fredrik Hansson

SVAR: Hej Fredrik! Denna fråga har jag fått av flera vänner. Svaret till dem och till dig är att smala ben får överkroppen att se ännu bredare ut. Ett försök att kompensera för smala ben med vida byxor kommer inte alls att se bra ut. Så välj ett par lagom smala byxor. Undvik tajta tröjor och satsa på en lite längre avslappnad tröja. Själv gillar en propert rockig stil som undviker allt vad preppy heter. Snygga lagom slitna jeans eller mörka jeans från Neuw.

Oscar Arrsjö

ToS
filippak_jeans