Allmänt

Fem plagg som imponerar på tjejer på krogen

14 februari 2017 - 10.40

På tisdag är det Alla hjärtans dag. Än finns det hopp att finna kärleken för den som inte har sitt på det torra. Självklart ska vi hjälpa på traven med de bästa yttre förutsättningarna.

Jag läste en undersökning som konstaterade att män hade 50% högre chans att lyckas få en tjej på kroken om de i en bar sa att de tycker att tjejen är så vacker att de aldrig skulle kunna förlåta sig själva om de inte åtminstone introducerade sig, än de killar som bara frågade om de fick bjuda på en drink.
Samma undersökning visade att tjejer hade 100% success rate med öppningsrepliken: Hej.
Det jag vill säga med det är att vi killar helt enkelt måste anstränga oss lite hårdare än tjejerna.
Krogen är ett klassiskt vattenhål för alla som vill träffa en partner men hur klär man sig då i denna miljö för att imponera på en tjej?

I klippet nedan går jag igenom fem plagg som flest tjejer går igång på. Det finns säkert tjejer som föredrar allt från bastkjolar till dykardräkter men detta gäller i alla fall de allra flesta. Jag vill understryka att du självklart ska vara dig själv. Om du är en kostymkille ska du bära det även på klubb. Men om du inte är det gör du klokt i att läsa detta så att du inte svidar upp dig enbart för att hoppas få till det.

/Oscar Arrsjö

vit-t-shirt-nn07
jeans
polo_suede-blogg
kalsonger-blogg