Mingel

Cognacshuset Martell 300 år

16 september 2015 - 15.16

Det är inte varje dag man dricker cognac genomgående under en middag. Tur är kanske det för såväl vätskebalans som produktivitet. Men när cognacshuset Martell fyller 300 år är det förstås bara denna dryck i glasen. Mannen i trollkarlshatten bakom skärmen är skönsjungande Krister Linder som bjöd på ett mäktigt nummer.

4Middagen för oss 30 lyckligt lottade hölls i Guldfoajén på Kungliga Operan. En minst sagt pampig lokal som jag varmt rekommenderar ett besök till. Dukningen är bra inspiration om du ska ha en enklare middag hemma i helgen.

12Petter från modemagasinet King swipar höger.

_Z6A7929

Det är så oerhört mycket jag gillar med denna bild. Andrea Brodin har uppenbarligen lackat rejält och skäller ut Niklas Berglind medan Kings webbredaktör Rasmus Blom passar på att rätta till frisyren. Jag pratar med Martells för kvällen från Paris hitflugne representant över axeln (eller böjer han sig fram för att pussa mig?) och en bricka cognac bärs in över allas huvuden. Middagen innehöll som synes det mesta.

Oscar Arrsjö

Och så avslutningsvis det som egentligen var först. En klassisk fotouppställning med en blomförsedd cognacsdrink. Yours truly i egendesignade skor Frontmen x Loake 1880, kostym från Oscar Jacobson, t-shirt från Filippa K, klocka Zenith.

 • Carl

  Någon god cognac?

  • Oscar Arrsjö

   Vi provade fyra varav Cordon Bleu föll mig mest i smaken.

 • Johan Ahlqvist

  Vad har du för suit?

 • Claes

  Ser flådigt ut Oscar! Bjud med mig nästa gång;)

  • Oscar Arrsjö

   Det hade jag gärna gjort Claes, och cognacen hade räckt även till dig.